Cégismertető
2011.07.12.
Kedves Látogatónk, Ezen az oldalon használt, új, bemutatótermi, és tesztkészülékek közül válogathat, melyekre jellemző, a kitűnő, üzemképes állapot, egyedi vagy gyártói garanciával megerősítve. ...

2011.07.08.
Elromlott a nyomtatója, de nincs megfelelő keret a cserére? Mi segítünk! Kyocera nagy teljesítményű gyári felújított nyomtatók, akár bérleti konstrukcióban* is, rendkívül kedvező üzemeltetési díjak mellett!!Cégismertető

A Bravocopy Kft. 1998-ban alapított, 100 %-os magyar tulajdonban lévő cég mely mára az irodatechnikai piac jelentős szereplőjévé vált. Cégünk megbízható, gyakorlott szervizgárdával és értékesítési háttérrel rendelkezik, amelyek előfeltételei a mindig magas minőségű szolgáltatás nyújtásának.

Profilunkba ma a legnagyobb informatikai, irodatechnikai gyártók termékei tartoznak, melyeket közvetlenül a disztribúciós hálózatból szerzünk be, és szoros szakmai kapcsolatot tartunk fenn a gyártók európai márkaképviseleteivel.

A Bravocopy Kft. tevékenységi köre az alábbi szolgáltatásokra terjed ki:
Irodatechnikai dokumentumkezelési megoldások értékesítése

Irodatechnikai berendezések és kellékeik értékesítése és szervizelése

Telekommunikációs megoldások értékesítése

  • Alközponti eszközök - Call center, Ügyfélkapcsolati menedzsment (CRM), CTI megoldások
  • Költségoptimalizációs megoldások
  • IP telefónia
  • Hálózatépítés

Vizuáltechnikai megoldások értékesítése

Szolgáltatásainkat 2003 óta állandó, ellenőrzött formában biztosítjuk ügyfeleink számára, ezt tanúsítja a 2009-ben megszerzett ISO 9001:2008 minősítés is.


"A Bravocopy Kft. munkaerőfejlesztési projektje a munkavállalók készségeinek fejlesztésére" program keretében munkatársaink az Európai Unió és a Magyar Állam által támogatott Humánerőforrás-fejlesztés Operatív Programban (HEFOP-3.4.1-08/1) vesznek részt.
A program célja, hogy cégünk dolgozóinak helytállását növeljük idegen nyelvi, számítástechnika, szakmai képzések révén a kihívásokkal teli piaci környezetben.
A képzéseket az Esza Kht. (1143 Bp., Váci út 45.) közreműködésével vesszük igénybe.

www.nfu.hu | www.hefop.hu | www.esza.hu

Elérhetőségeink:
1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Tel.: (36-1) 469-6900
Fax: (36-1) 469-6999