Cégismertető
2011.07.12.
Kedves Látogatónk, Ezen az oldalon használt, új, bemutatótermi, és tesztkészülékek közül válogathat, melyekre jellemző, a kitűnő, üzemképes állapot, egyedi vagy gyártói garanciával megerősítve. ...

2011.07.08.
Elromlott a nyomtatója, de nincs megfelelő keret a cserére? Mi segítünk! Kyocera nagy teljesítményű gyári felújított nyomtatók, akár bérleti konstrukcióban* is, rendkívül kedvező üzemeltetési díjak mellett!!Minősítések

Cégünk rendelkezik ISO 9001:2008 minősítéssel, ugyanis tervezett céljaink megvalósítása és a piaci versenyhelyzet kihívása miatt szükségesnek tartottuk, hogy szolgáltatásainkat állandó, ellenőrzött minőségen biztosítsuk ügyfeleink számára. Fontos szempontnak tekintjük, hogy az általunk nyújtott szolgáltatást cégünktől és ügyfeleinktől is független szervezet tanúsítsa, illetve folyamatosan ellenőrizze.

A Bravocopy Kft. minőségpolitikája:

A Bravocopy Kft. szolgáltatási és értékesítési tevékenységével törekszik megrendelőit az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelően magas minőségi színvonalú termékkel folyamatosan kiszolgálni, ezzel biztosítva és erősítve a Bravocopy Kft. jó piaci helyzetét.

A Bravocopy Kft. tevékenységének középpontjában a megrendelők megelégedettségére való törekvés áll.

A Bravocopy Kft. célja egy olyan stabil háttér biztosítása, amellyel törekszik a technikai, szolgáltatási minőség színvonalának állandó javítására.

Az ISO 9001:2008 / MSZ EN ISO 9001:2009 nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer működtetése, amely egy garanciát ad üzletfeleink számára.


A Bravocopy Kft. céljainak elérése érdekében:


• A cégvezetés évente minőségcélokat fogalmaz meg, melyet folyamatosan figyel, elemez és értékel.
• Cégünk folyamatosan törekszik arra, hogy mind jobban megismerje ügyfelei jelenlegi és majdani igényeit, szükségleteit, s ezekre reagálva, illetve ezek elébe menve, ügyfeleinek megelégedettségére alakítsa folyamatait, fejlessze termékeit.
• A cég teljes kollektívája azért dolgozik, hogy biztosítsa, és fokozza a jelenlegi és leendő üzletfelek megelégedettségét kifogástalan, versenyképes termékek időben történő szállításával, illetve szolgáltatásainak legmagasabb szinten történő teljesítésével.
• Szervezetünk emberközpontú. Folyamatosan törekszünk arra, hogy minőségirányítási rendszerünk fejlesztésébe dolgozóink is teljes mértékben bevonásra kerüljenek, hogy képességeik kiaknázása mind teljesebben megvalósulhasson.
• Minden munkatárs felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, melynek feltételeit (személyi és tárgyi) az ügyvezető igazgató biztosítja.
• A cég minden egyes tevékenysége gyakorlása közben különös figyelmet fordít a jogszabályi előírások betartására, tevékenységét kizárólag a törvényi előírásokat figyelembe véve folytatja.
• A szervezeti struktúra, a munkavégzés átgondolt és szisztematikus, ezzel javítja a cégvezetés munkájának hatékonyságát, ezáltal növelve az ügyfelek megelégedettségét.
• A minőségirányítási rendszert és a meghatározott folyamatok eredményességét folyamatosan méri és azok eredményének alapján fejleszti.
• Kötelességnek tekinti a cégvezetés, hogy kölcsönösen előnyös kapcsolatot építsen ki beszállítóikkal, vevőikkel és felhasználóikkal.
• Cégünk kiemelt figyelmet fordít működése során a minőség fenntartása mellett, a környezetének kímélésére, és környezettudatos magatartás folytatására.
A Bravocopy Kft. vezetése és dolgozói tisztában vannak azzal, hogy a változó piaci helyzetben fennmaradni, fejlődni csak úgy lehet, hogy minden eszközzel igyekszünk megfelelni a vevők, megrendelők a termékeinkkel szembeni minőségi, költség szerinti és határidős elvárásainak.

Letölthető dokumentumok:


Elérhetőségeink:
1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Tel.: (36-1) 469-6900
Fax: (36-1) 469-6999