2011.07.12.
Kedves Látogatónk, Ezen az oldalon használt, új, bemutatótermi, és tesztkészülékek közül válogathat, melyekre jellemző, a kitűnő, üzemképes állapot, egyedi vagy gyártói garanciával megerősítve. ...

2011.07.08.
Elromlott a nyomtatója, de nincs megfelelő keret a cserére? Mi segítünk! Kyocera nagy teljesítményű gyári felújított nyomtatók, akár bérleti konstrukcióban* is, rendkívül kedvező üzemeltetési díjak mellett!!Gyakran feltett kérdések

Ki a Kyocera?

A Kyocera társaságot Dr. Kazuo Inamori alapította 1959-ben. Eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. A Kyocera Rt nagy változásokon, feljődésen ment keresztül az idők folyamán, kifejlesztve a környezetbarát termékeit, azok gyártási módját, illetve az életminőségre alapuló fókuszt.
Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok és elektromos irodai felszerelések előaállításában. A vállalat három kulcs területet lát el termékeivel: információ és kommunikáció; környezetvédelem; életszínvonal növelése. A Kyocera Részvénytársaság jelenleg 44 000 embert foglalkoztat, több mint 20 nemzetből, kyotoi (Japán) központtal.
A társaság rengeteg szociális támogatást kezdeményezett, beleértve a Kyocera Művészeti Múzeumot, gyerekek utaztatását elősegítő programot és a Kyoto díjat, mely olyan embereket jutalmaz, akik az alábbi 3 kategóriában kiemelkedő eredményt értek el: haladó technológia, alapvető tudomány, Művészet és Filozófia.
Ahogy a világ változása gyorsul, Kyocera vezető helyen marad, mindig új üzletet teremtve a valódi értékeknek.

Kyocera Mita Részvénytársaság
A Kyocera Mita részvénytársaság két újító vállalat összeolvadásának eredménye, mely a dokumentumkezelést és a digitális képalkotást kombinálta, hosszú élettartamú alkatrészekkel és alacsony lapköltséggel. A Kyocera Mita jelenleg körülbelül 5000 embert foglalkoztat.

A Kyocera és a Mita összeolvadása teljes átalakítást eredményezett mely meggyorsította a hálózatos dokumentumkezelés fejlődését. A Kyocera Mita termékei teljes körű megoldást kínálnak a nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás követelményeire; széles termékskálát kínálva a környezetbarát, minőségi termékekből, melyek mind megbízhatóak és alacsony üzemeltetési költséggel rendelkeznek.

Előnyök

Minden Kyocea Mita Nyomtató és multifunkciós eszköz (MFP) egy a Kyocera egyedi intelligens programnyelvével a PRESCRIBE-al van felszerelve. A nyomtatók és MFP-k Kyocera által fejlesztett alkotóelemei a végső termék költségeit teszik versenyképessé.
A Kyocera Mita termékek tökéletes megoldást nyújtanak a nyomtatási és másolási feladatokra. A szilikon dobegység technológia és a többi hosszú élettartamú alkotóelem, melyeket eredetileg a Kyocera fejlesztett, most már az MFP termékekben is felhasználásra kerültek. Mindezek eredményeként a Kyocera Mita termékei megbízhatóak, alacsony szerviz igényűek és rendkívül alacsony az üzemeltetési költségük.

Kyocera Mita Európa
A Kyocera és a Mita összeolvadását követően az Európai központ 2000 januárjában, Hoofddorp-ba, Hollandiába került. A Kyocera Mita Európa szerte hatvan országban (ide tartozik Afrika és Közel Kelet is) rendelkezik leányvállalatokkal és kizárólagos disztribúciós partnerekkel. A Kyocera Mita termékskálájában megtalálhatóak a nyomtatók, digitális másolók és multifunkcionális készülékek, valamint színes és nagy formátumú nyomtatók. Ezek a termékek mind fejlett, környezetbarát dokumentumkezelési megoldásokat kínálnak Ön vállalata számára.

Miért jó az, ha hosszú élettartamú a kopóanyag rendszer?

A Kyocera készülékek hosszú élettartamú, nagy kopásállóságú alkatrészeket használnak.
Ennek köszönhetően kevesebb a leállás, ami nagyobb üzembiztonságot jelent. A megritkuló karbantartások a szervizköltségeket is csökkentik, ezáltal alacsonyabb üzemeltetési díjakat eredményezve, az alacsonyabb alkatrészigény pedig nagyságrendekkel csökkenti a hulladék-kibocsátást.

A nyomtatók karbantartási ciklusai:

* FS-920, FS-1030D/DN, FS-C5015N: nem szükséges, megegyezik a készülék élettartamával (100.000 A4 oldal)
* FS-2020D/DN, FS-3920DN, FS-4020DN: 300.000 A4 oldal
* FS-2000D/DN, FS-3900DN, FS-4000DN, FS-6950DN: 300.000 A4 oldal
* FS-9130DN, FS-9530DN: 500.000 A4 oldal
* FS-C5200DN, FS-C5300DN, FS-C5025N, FS-C5030N: 200.000 színes vagy fekete-fehér A4 oldal
* FS-C8100DN: 300.000 színes vagy fekete-fehér A4 oldal

A multifunkciós készülékek periodikus karbantartási ciklusai:

* FS-1016MFP, FS-1116MFP, FS-1118MFP: nem szükséges, megegyezik a készülék élettartamával (100.000 A4 oldal)
* KM-1635, KM-1650: 150.000 A4 oldal
* KM-2540, KM-2560, KM-3040, KM-3060: 300.000 A4 oldal
* KM-3050: 400.000 A4 oldal
* KM-4050, KM-5050: 500.000 A4 oldal
* KM-6030, KM-8030: 500.000 A4 oldal, a fényérzékeny hengert nem kell cserélni
* KM-C2525E, KM-C3232E, KM-C4035E: 300.000 színes vagy fekete-fehér A4 oldal

Mi az az Ecosys?

Az Ecosys a Kyocera Mita alapvető technológiai áttörése.
Globális környezeti problémákkal kell szembenéznünk, amire minden embernek felelősségteljesen kell reagálnia. A Kyocera számára megalakulásától kezdve 1959-től természetes volt, hogy számítástechnikai fejlesztéseit, újításait a környezetre való odafigyeléssel párhuzamban végezze. Ennek eredményeként 1992-ben a világon először megoldotta a teljes tonerkazetta (dobegység, developer egység, tonerport) cserélése nélküli lézernyomtatást. ECOSYS technológiának közvetlen és kiterjedt hatássa van környezetünkre. Az ECOSYS technológia szabadalmazott szilícium dobegységet és más hosszú élettartamú alkatrészeket használ, ennek eredményeként az egyetlen kellékanyag ami szükséges a használat során, a tonerpor, ezáltal elkerülhető a drága teljes tonerkazettás megoldás. Az ECOSYS több mint egy technikai újdonság, ez egy egészen új elképzelés alapelve.

Rendelkezik-e a Kyocera rendszertámogató szoftvermegoldással?

Igen, erre a feladatkörre a Kyocera két igen hasznos, és ingyenes segédprogramot biztosít mindenki számára. A szoftverek a következők (zárójelben a funkciójuk):

* KM-NET Viewer (Eszközfelügyelet)
* KM-NET for Accounting (Nyilvántartási kódok kezelése)

Mindkettő hálózaton keresztül, távolról képes kommunikálni az egyes eszközökkel, könnyen kezelhető és logikus felépítésű - ideális rendszergazdák számára. Bizonyos eszközszám felett ezek a segédprogramok nem csak hasznosak, hanem kötelezőek is.

Amíg a KM-NET Viewer folyamatosan figyeli és jelzi az egyes gépeken előforduló hibákat és figyelmeztetéseket (pl. kevés toner), addig a KM-NET for Accounting biztosítja azt, hogy a nyomatköltségeit teljes mértékben az irányítása alatt tarthassa.
A szoftverek ingyenesen letölthetőek a www.kyoceramita.hu weboldalról.

Miért javasolják az eredeti Kyocera toner használatát?

A Kyocera nyomtatók optimális teljesítménye, valamint állag-megóvásuk érdekében javasoljuk az eredeti Kyocera Mita toner használatát.
Eredeti toner használata esetén a KM-NET Viewer segítségével számítógépén bármikor ellenőrizheti a toner töltöttségének szintjét.

A Kyocera egyik legújabb fejlesztése a tonerszemcsék formájának szabályzására irányult. A korábbi, egyenletlen felületű szemcséket igyekeztek minél simábbá, kerekebbé tenni, mely eredményeképp a nyomatok sokkal élesebbek és tisztábbak - valódi 1200 dpi felbontásúak lettek.

A nem megfelelő méretű (nem eredeti Kyocera tonerekben található) toner részecskék rossz, szellemképes nyomatminőséget, elszürkült hátteret, képkihagyást, illetve a fényérzékeny henger esetében idő előtti kopást eredményezhetnek.


Az eredeti Kyocera Mita tonerek tisztító finomkerámia-szemcséket is tartalmaznak, melyek biztosítják a fényérzékeny henger felületének kondícionálását, ami a jó nyomatminőség hosszútávú fenntartását jelenti, akár több százezer oldal kinyomtatását követően is.

A hosszú élettartamú alkatrészek az ECOSYS technológia egyik legfontosabb pillérét alkotják.

Adatvédelmi nyilatkozat

I. Adatvédelmi nyilatkozat

1. A Bravocopy Kft. kiemelt célja a weboldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, egyúttal elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez.
2. A Bravocopy Kft. a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.
3. Adatvédelmi szabályzatunkban kinyilvánítjuk azokat az elveket, melyek meghatározzák a személyes adatok védelmével kapcsolatos politikánkat és mindennapos gyakorlatunkat, bemutatjuk azokat a szolgáltatásokat, melyek során látogatóinktól személyes adatokat kérünk, nyilatkozunk továbbá arról, hogy milyen célokra, és hogyan használjuk fel az ilyen jellegű adatokat, illetve hogyan biztosítjuk a személyes adatok megőrzését és védelmét.
4. A Nyilatkozat kialakítása során figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat, melyek az XI. pontban találhatóak.
5. Az adatvédelmi szabályzat folyamatosan elérhető az alábbi címen: www.bravocopy.hu
6. Amennyiben látogatóink közül bárki úgy érzi, hogy a jelen nyilatkozatban foglaltakon túlmenően további kérdése lenne, vagy problémája merülne fel, illetve olyan észrevételt tenne, amely a nyilatkozat alapján számára nem, vagy nem teljesen egyértelmű, illetve magyarázatra szorul, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: info@bravocopy.hu
7. Ha a személyes adatokat olyan módon szeretnénk felhasználni, hogy ez a felhasználási mód eltérne a személyes adatok gyűjtésekor meghirdetett elvekkel és célokkal, akkor előzetesen e-mailen keresztül értesítjük az érintetteket, akiknek felajánljuk azt a lehetőséget, hogy eldönthessék, vállalják-e, azaz hozzájárulnak-e az új feltételek mentén is személyes adataik korábbiaktól eltérő módon történő kezeléséhez.


II. Az adatkezelési alapfogalmak
Személyes adat akkor kezelhető, ha

1. ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
2. azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete elrendeli. Törvény közérdekből – adatok körének kifejezett megjelölésével – elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát. Minden egyéb esetben a nyilvánosságra hozatalhoz az érintett hozzájárulása, különleges adat esetében írásbeli hozzájárulása szükséges.
3. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt vagy a nyilvánosságra hozatal céljából általa átadott adatok tekintetében.

Az adatkezeléssel és a látogatók személyes adatainak a védelmével kapcsolatos előírások kizárólag a természetes személyekre vonatkoznak tekintettel arra, hogy a személyes adatok is kizárólag természetes személyek vonatkozásában értelmezhetőek (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. 2.§ 1. pont alapján), ezért jelen nyilatkozat kizárólag természetes személyek a személyes adatainak kezelése vonatkozásában bír kötelező erővel.

III. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos legfontosabb alapelvek

1. Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet.
2. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie a céljának.
3. Adatkezelés során csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas.
4. Az adatkezelés csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig történhet.
5. A személyes adatok – törvényi előírás hiányában – kizárólag a látogató hozzájárulása esetén kezelhetőek.
6. Az adatszolgáltatás – önkéntes, vagy kötelező – jellegét az adatfelvételt megelőzően ismertetni kell.
7. Kötelező adatszolgáltatás esetén meg kell jelölni az adatkezelést elrendelő jogszabályt.
8. Az adatkezelés során az adatokat csak a megjelölt célra szabad felhasználni.
9. Az adatkezelés célja mellett egyértelmű tájékoztatást kell közzétenni arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni.
10. Az adatok tárolását az adatkezelés céljával arányban állóan, az adatkezelés céljához szükséges ideig biztonságos módon kell megvalósítani.
11. Az adatkezelő köteles gondoskodni az adatok biztonságáról, valamint köteles megtenni azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, kialakítani azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.
12. Az adatokat védeni kell különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás, vagy törlés, illetőleg sérülés vagy megsemmisülés ellen.
13. A látogató az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhet, illetve ellenőrizheti adatai tartalmát, igény szerint bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve törlését.
14. A látogató az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja.
15. Az adatfeldolgozás általában gépi úton történik.
16. Az adatkezelés céljának teljesülésével egyidejűleg az adatok törlését a jogszabályi előírások alapján kell elvégezni.
17. Az adatok akkor továbbíthatóak, valamint a különböző adatkezelések akkor kapcsolhatóak össze, ha a látogató ahhoz hozzájárult, vagy törvény azt megengedi, és ha az adatkezelés feltételei minden egyes személyes adatra nézve teljesülnek.
18. Az adatkezelések megvalósítása előtt a szolgáltatónak – a jogszabályi előírások figyelembevételével – érthető és egyértelmű tájékoztatást kell közzé tennie az adatfelvétel módjáról, céljáról és – az adatszolgáltatás önkéntessége esetén – az önkéntes jelleg feltüntetéséről.

IV. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos értelmező megjegyzések

1. Amikor látogatóink a Bravocopy Kft. weboldalain tartózkodnak, általában megtehetik ezt anélkül, hogy fel kellene fedniük saját kilétüket, vagy bármilyen személyes jellegű adatot kellene megadniuk.
2. Vannak azonban olyan szolgáltatások, programok és nyereményjátékok, amelyek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak (például nevének, e-mail címének vagy postacímének, demográfiai adatainak, stb.) megadása, illetve ismerete.
3. Személyes azonosításra alkalmas adatokon, információn azokat a természetes személyekre vonatkozó személyes adatokat értjük, melyek segítségével valakit személyében azonosítani lehet, valakivel kommunikációs kapcsolatba lehet kerülni.
4. Nem minősülnek személyes adatnak azok az anonim információk, melyeket a személyes azonosíthatóság kizárásával gyűjtenek és természetes személlyel nem hozhatóak kapcsolatba, illetve azok a demográfiai adatok sem minősülnek személyes adatnak, melyeket úgy gyűjtenek, hogy nem kapcsolják hozzá azokat azonosítható személyek személyes adataihoz, s ezáltal nem állítható fel kapcsolat természetes személlyel.
5. Általános elvként nyilvánítjuk ki, hogy minden olyan esetben, amikor személyes adatokat kérünk látogatóinktól, a szükséges tájékoztató szöveg elolvasása és értelmezése után szabadon dönthetnek arról, megadják-e a kért információkat.
6. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy amennyiben valaki nem adja meg személyes adatait, olykor előfordulhat, hogy nem tudja az adott, személyes adat megadásához kötött szolgáltatást igénybe venni.
7. A Bravocopy Kft. semmilyen körülmények között nem gyűjt különleges adatokat, amelyek faji eredetre, nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más meggyőződésre, egészségi állapotra, kóros szenvedélyre, szexuális életre, valamint büntetett előéletre vonatkoznak.
8. Jelen Adatvédelmi szabályzat a látogatók nem nyilvánosságra szánt, hanem a Bravocopy Kft. rendelkezésére bocsátott személyes adatainak védelmével kapcsolatos.
9. Ha a Felhasználó önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét, az ilyen információkra az Adatvédelmi szabályzat hatálya nem terjed ki.
10. Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges regisztráció során elemi demográfiai adatokat (kor, nem, végzettség, foglalkozás, családi állapot, lakóhely) is kérhetünk látogatóinktól. Az ilyen adatokat egyfelől elemzési célokra, másfelől szolgáltatásaink minőségének javításához, fejlesztéséhez, továbbá, a látogatók igényeinek teljes körű kielégítéséhez alkalmas szolgáltatások nyújtásának elősegítésére használjuk fel, harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki azokat, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján.
11. Amennyiben a Bravocopy Kft. egyes oldalain regisztrációra kérjük látogatóinkat, minden esetben feltüntetjük, hogy mely adatokat kérjük “kötelező” jelleggel megadni.
12. A kötelező kifejezés jelen esetben nem az adatfelvétel kötelező jellegére utal, hanem arra, hogy vannak olyan rekordok, amelyek kitöltése nélkül a regisztráció sikerrel nem zárulhat, így bizonyos mezők kitöltetlenül hagyása, vagy nem megfelelő kitöltése a regisztráció elutasításához vezethet. A kötelezően kért adatokat azonban olyan általánosított formában kérjük látogatóinktól, hogy azok semmilyen személyes azonosításra nem lehetnek alkalmasak.
13. A látogatóink által biztosított személyes, illetve egyéb adatokat nem egészítjük ki és nem kapcsoljuk össze más forrásból származó adatokkal, vagy információval.
14. Amennyiben a jövőben különböző forrásokból származó adatok ilyenfajta összekapcsolására kerülne sor, ezt a tényt kizárólag a megfelelő tájékoztatást követően, előzetesen adott látogatói hozzájárulás esetén tesszük meg.
15. Amennyiben látogatóink személyes adatokat bocsátanak a rendelkezésünkre, minden szükséges lépést megteszünk, hogy biztosítsuk ezeknek az adatoknak a biztonságát – mind a hálózati kommunikáció (tehát online adatkezelés) során, mind az adatok tárolása, őrzése (tehát offline adatkezelés) során.
16. Harmadik országba (külföldre) a Bravocopy Kft. felhasználói adatokat nem továbbít.
17. A személyes adatokhoz csak az illetékes munkaköröket betöltő személyek férhetnek hozzá – magas szintű hozzáférési kontrollok alkalmazása mellett.

VI. A személyes adatok változtatása, törlése

1. Ha bármelyik látogatónk kéri, hogy személyes adatait töröljük rendszerünkből (természetesen bizonyos esetben vállalva azt, hogy attól fogva nem, vagy nem olyan módon tudja igénybe venni azt a szolgáltatást, amelyhez ezek az adatok tartoztak), akkor ezt haladéktalanul teljesítjük, úgy, hogy az adatok véglegesen, nem visszaállítható módon kerülnek törlésre.


VII. Hírlevél és nyereményjáték adatvédelem

1. A portálon való regisztrációval a felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó adatait a Bravocopy Kft. az adatbázisában rögzítse, azokat kezelje továbbá piackutatási és közvetlen üzletszerzési célból felhasználhassa.
2. A Bravocopy Kft. a felhasználó által megadott adatokat bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat nem adja át.
3. Az előbb írt adatfelhasználás körébe tartozik az is, hogy a Bravocopy Kft. a felhasználó e-mail címét felhasználva a felhasználóval közvetlen megkeresés módszerével reklámot (pl. hírlevelet) közöl. A felhasználó az előbb írt közvetlen megkeresés módszerével történő reklám közléshez a portálon (és bármely szolgáltatásán) való regisztrációval kifejezetten hozzájárul.
4. A felhasználó kijelenti, hogy a fent írt adatkezelés, adatfelhasználás, közvetlen megkeresés módszerével történő reklám közlés vonatkozásában a portálon való regisztráció által adott kifejezett és egyértelmű hozzájárulása önkéntes, valamint a hozzájárulását a megfelelő tájékoztatás, információk birtokában adja meg.
5. A felhasználó tudomással bír arról, hogy a hozzájáruló nyilatkozatát bármikor korlátozás és indokolás nélkül a Bravocopy Kft.-vel írásban közölve visszavonhatja, mely esetben a felhasználó adatai törlésre kerülnek és a felhasználó részére közvetlen megkeresés módszerével reklám nem kerül közlésre.
6. A Hírlevél adatkezelését a Bravocopy Kft. végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján.
7. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít.
8. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata.
9. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket a Bravocopy Kft. korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni.
10. A Hírlevél szolgáltatást a látogatók önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a hírlevél szolgáltatás csak regisztráció után vehető igénybe.
11. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján a Bravocopy Kft. köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, és elfogadja, ezzel kapcsolatban kifogást nem emel.


VIII. Látogatók és hírlevél olvasók technikai jellegű adatainak rögzítése

1. A honlapok látogatása és a hírlevelek megnyitása során a Bravocopy Kft. rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét.
2. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget.
3. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval a Bravocopy Kft. nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.
4. A testre szabott kiszolgálás érdekében az Bravocopy Kft. a felhasználó számítógépén adatcsomagot, ún. cookie-t helyezhet el. A cookie-t a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa.


IX. Hírlevél adatfelvétel és feliratkozás

1. A Bravocopy weboldalainak kódja, továbbá a kiküldött hírlevelek html kódja külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmaznak. A külső szerverek segítik a weboldalakon és a hírlevélben megtalálható információk megjelenítését, továbbá a látogatottsági adatok független auditálását.
2. E szolgáltatók a Bravocopy Kft. megbízásából személyes adatot nem, csupán az egyénre utaló információktól megfosztott adatokat jogosultak kezelni.
3. A hírlevél szolgáltatás – funkciójából adódóan – csak regisztrált felhasználók számára vehető igénybe. A regisztráció az e-mail cím megadásából, és az ezt követő visszaigazolási eljárásból áll (double opt-in rendszer), melynek során a Bravocopy Kft. meggyőződik arról, hogy valóban a jogosult jelentkezett a hírlevélre.
4. Az adatszolgáltatás önkéntes, bármikor visszavonható. Ezen adatokat a Bravocopy Kft. nyilvánosságra nem hozza, viszont harmadik személynek átadhatja, ha ahhoz az érintett előzetesen hozzájárul.
5. A hírlevelek reklámüzenetet tartalmazhatnak. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a reklámozó üzleti jellegű üzenetet küldjön számukra.
6. A megadott e-mail címet és a visszaigazoló e-maillel a Bravocopy Kft. birtokába került nevet kérelemre törli a rendszerből.
7. A hírlevélről a felhasználó bármikor leiratkozhat a honlapon, valamint a hírlevélben található leírás szerint.
8. A leiratkozás biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a leiratkozási kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást leiratkoztasson a hírlevélről.
9. Amennyiben a felhasználó minden hírlevélről leiratkozik, úgy adatai külön kérés nélkül törlésre kerülnek.
10. A sikertelen feliratkozási kérelmek és az azokkal továbbított személyes adatok (e-mail cím, esetleg név) a próbálkozástól számított 7. napon törlésre kerülnek.


X. Nyereményjáték

1. A Bravocopy Kft. által szervezett nyereményjáték, vagy nyereményjátékhoz kapcsolódás során begyűjtött személyes adatokat (név, lakcím, e-mail cím, fénykép) a Bravocopy Kft. weboldalain nyilvánosságra hozhatja, a nyertesek között.
2. Sem a nyereményjátékban részt vevő partner cégek, sem más részére a Bravocopy Kft. adatot nem továbbít.
3. A nyertesek személyes adatait a Bravocopy Kft. a játék lezárását követő 3 hónapon belül törli rendszeréből, amennyiben jogszabály másként nem rendelkezik.


XI. Az adatkezelési elvek kialakításánál figyelembe vett jogszabályok, irányelvek, ajánlások:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
A hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések;
A hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet;
Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre;
Az Online Privacy Alliance ajánlásai.

.


Elérhetőségeink:
1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Tel.: (36-1) 469-6900
Fax: (36-1) 469-6999