2011.07.12.
Kedves Látogatónk, Ezen az oldalon használt, új, bemutatótermi, és tesztkészülékek közül válogathat, melyekre jellemző, a kitűnő, üzemképes állapot, egyedi vagy gyártói garanciával megerősítve. ...

2011.07.08.
Elromlott a nyomtatója, de nincs megfelelő keret a cserére? Mi segítünk! Kyocera nagy teljesítményű gyári felújított nyomtatók, akár bérleti konstrukcióban* is, rendkívül kedvező üzemeltetési díjak mellett!!Outsourcing konstrukció

Csakúgy, mint a legtöbb vállalatnál, Önöknél is a legtöbb tevékenységi területen megoldható a pénzügyi lehetõségek ésszerűbb és gazdaságosabb felhasználása. A másolási feladatok nélkülözhetetlenek az irodákban, de ezen költségek lényegesen csökkenthetőek vagy átcsoportosíthatóak.

Tulajdonképpen mi is az, amire irodai munkája során Önnek leginkább szüksége van?

Minden bizonnyal szívesen lemondana a fénymásoló berendezések vásárlásával és üzemeltetésével járó gondokról, ha erre lehetõsége kínálkozna!

A BRAVOCOPY átfogó másológép működtetéseivel megoldást kínál, melynek Nyugat-Európában már hagyományai vannak, Magyarországon pedig jelentõs referenciákkal rendelkezik.

Ajánlatunk a következõ lépéseket foglalja magában:

I. Mi visszavásároljuk az Ön használt, vagy akár újonnan beszerzett másológépeit is, így nemcsak hogy megszabadulhat régi és költséges üzemeltetésû fénymásológépétõl, de azonnal likvid forráshoz jut, így nem szükséges új berendezésekbe invesztálnia.

II. Szakembereink részletes felmérést készítenek az Ön cégének másolással kapcsolatos igényeirõl. Az Önökkel való együttműködéssel és a szakembereink tapasztalatainak felhasználásával ajánlatot teszünk a fénymásoló géppark optimalizálására, illetve megszervezzük alkalmazottaik képzését azok működtetéséhez.

III. Cégünk ajánlatot tesz egy átfogó másológép működtetési szolgáltatásra, melynek fõ jellemzõi a következõk:

a) A teljes másológép állomány költségeit csak az elkészített másolatoknak megfelelõen kell fizetniük.

b) A fénymásolatok díja az együttműködésünk ideje alatt (a fénymásolópapír árának kivételével) már tartalmazza a fénymásológépekkel kapcsolatos valamennyi költséget - úgy, mint szerviz, fenntartás, karbantartás, alkatrészek cseréje.

A BRAVOCOPY által felajánlott átfogó másológép működtetési szolgáltatás előnyei a következők:

I. Ajánlatunkat Önnek Nashuatec vagy Panasonic fénymásológépekre dolgoztuk ki, melyek üzembiztossága, korszerűsége a világon egyedülálló.

II. Az Ön cége szabadon rendelkezik az általunk visszavásárolt gépekbõl származó pénzösszeg felett. Nincs kötelezettség új gépek vásárlására. Likvid forráshoz jut a meglévõ, elavult géppark értékesítése révén.

III. A költségek előre kiszámíthatóak, tervezhetőek, nem kell váratlan szerviz és fenntartási költségektől tartaniuk. Az irodatechnikai berendezésekkel kapcsolatos kiadásokat költségként számolhatja el. A fizetendő díjakat devizában rögzítjük (természetesen forintban fizetendő), így a futamidõ alatt váratlan áremelkedéssel nem kell számolniuk.

IV. Rugalmas rendszerünk a változó igényekhez alkalmazkodik, így lehetővé teszik a berendezések helyszínek közötti mozgatását, és szükség szerint – ha a növekvő példányszám ezt indokolja – a berendezések nagyobb teljesítményűre történő lecserélését.

Elérhetőségeink:
1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Tel.: (36-1) 469-6900
Fax: (36-1) 469-6999