2011.07.12.
Kedves Látogatónk, Ezen az oldalon használt, új, bemutatótermi, és tesztkészülékek közül válogathat, melyekre jellemző, a kitűnő, üzemképes állapot, egyedi vagy gyártói garanciával megerősítve. ...

2011.07.08.
Elromlott a nyomtatója, de nincs megfelelő keret a cserére? Mi segítünk! Kyocera nagy teljesítményű gyári felújított nyomtatók, akár bérleti konstrukcióban* is, rendkívül kedvező üzemeltetési díjak mellett!!Költségoptimalizáció

Másolási és nyomtatási költség optimalizáció


Cégünk támogatást nyújt az Önöknél üzemelő irodai géppark racionalizálásra vonatkozóan. Ez a szolgáltatás magába fogalja egyrészről a berendezések elosztásának optimalizálását, másrészről pedig az üzemeltetési költségek kiszámíthatóvá tételét a korszerű költségkövető rendszerek alkalmazásával.

Az optimalizáció folyamata a következő:

1. Másolat és nyomat előállító eszközpark felmérése
A szolgáltatás keretében kimutatjuk az Önök telephelyén üzemelő másoló és nyomtató géppark műszaki állapotát és teljes üzemeltetési költségét.

Eljárás:
· másoló nyomtató park felmérése
· üzemeltetési költségek meghatározása
· felhasználói folyamatok vizsgálata

Eredmény:
· eszközpark állapotának tételes értékelése
· eszközök piaci értékének meghatározása
· üzemeltetési és fajlagos oldalköltségének kimutatása

2. Nyomtatási folyamat és költség optimalizáció szolgáltatás
A fenti adatok alapján az optimális költség/teljesítmény arányú géppark kialakítását eszközoldali, valamint folyamat oldali optimalizációs műveletekkel érjük el. Eszközoldali optimalizáció során a meglévő eszközök helyett alacsonyabb oldal ill. fajlagos költségű berendezéseket helyezünk üzembe. Folyamat oldali optimalizációval a felhasználói igények alapján a nyomtatási munkákat, a munka tulajdonságainak megfelelő berendezésekre irányítjuk, így biztosítjuk a teljes géppark optimális kihasználtságát.

Eredmény:
· optimális eszközpark meghatározása
· üzemeltetési költségek kimutatása
· új felhasználói nyomtatási munkafolyamatok definíciója

Elérhetőségeink:
1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Tel.: (36-1) 469-6900
Fax: (36-1) 469-6999