2011.07.12.
Kedves Látogatónk, Ezen az oldalon használt, új, bemutatótermi, és tesztkészülékek közül válogathat, melyekre jellemző, a kitűnő, üzemképes állapot, egyedi vagy gyártói garanciával megerősítve. ...

2011.07.08.
Elromlott a nyomtatója, de nincs megfelelő keret a cserére? Mi segítünk! Kyocera nagy teljesítményű gyári felújított nyomtatók, akár bérleti konstrukcióban* is, rendkívül kedvező üzemeltetési díjak mellett!!Garancia időn belüli és túli szervizkészültség

Garancia időn belüli és túli szervizkészültség

 

BRAVOCOPY Kft. vállalja, hogy megállapodás alapján, az installációt követő 12 hónap jótállási időtartamon belül a helyszíni javításokat (a hibabejelentéstől számított 8 munkaórán belül) megkezdi, illetve adott esetben cseregépet biztosít.

A garanciaidő lejárta után (természetesen amennyiben elégedettek voltak szolgáltatásaink minőségével) a rendszer megbízható üzemeltetése érdekében készséggel kötünk Önökkel átalánydíjas karbantartási, átalánydíjas karbantartási és javítási vagy Teljeskörű Üzemeltetési Szervizszerződést, évente megújítható formában, vagy akár több éves időtartamra is.

Az ennek keretében nyújtandó szolgáltatásokat és azok elvégzését a felek a garanciális időszak tapasztalatai alapján határozzák meg. Garancia utáni pótalkatrész- ellátást minden átadott géptípusnál biztosítjuk, beleértve a 8 éves alkatrész és csereegység utánpótlást.

A BRAVOCOPY Kft. a későbbi időszakban is vállalja a garanciális időszakban nyújtott szigorú rendelkezésre állási feltételeket.

A garancián túli szolgáltatásaink:

· Átalánydíjas karbantartási szerződés 24 órán belül: havi átalánydíj ellenében elvégezzük a gyártó által meghatározott
másolatszámonként, vagy adott időközönként szükséges kötelező karbantartást.
· Átalánydíjas karbantartási és javítási szerződés 24-48 órán belül: az átalánydíjas karbantartási szerződésen túlmenően tartalmazza
az esetlegesen felmerülő javítások és kopó alkatrészek cseréjének munkadíjait is. Kiszállási díjat ebben az esetben sem kell fizetni.
· Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés.
· Eseti szerviz szolgáltatásaink: eseti karbantartás és javítás.

Továbbá, minden szerződött partnerünknek kedvezményesen biztosítjuk igény szerint (házhozszállítással együtt) a szerződés teljes futamideje alatt a fénymásolópapírt is.Elérhetőségeink:
1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Tel.: (36-1) 469-6900
Fax: (36-1) 469-6999