2011.07.12.
Kedves Látogatónk, Ezen az oldalon használt, új, bemutatótermi, és tesztkészülékek közül válogathat, melyekre jellemző, a kitűnő, üzemképes állapot, egyedi vagy gyártói garanciával megerősítve. ...

2011.07.08.
Elromlott a nyomtatója, de nincs megfelelő keret a cserére? Mi segítünk! Kyocera nagy teljesítményű gyári felújított nyomtatók, akár bérleti konstrukcióban* is, rendkívül kedvező üzemeltetési díjak mellett!!Teljeskörű szervizszolgáltatás

Szervizszolgáltatás

Eseti szerviz szolgáltatásaink:
Eseti karbantartás: A Bravocopy Kft. az ország egész területén vállalja, hogy az irodatechnikai berendezések (fénymásolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, többfunkciós készülékek, projektorok) - gyártó által előírt, terhelési ciklusszámtól, vagy időtartamtól függő - kötelező karbantartási feladatokat elvégzi. (A karbantartási feladatok elmulasztása a garancia elvesztésével, rejtett hibák kialakulásával, élettartam megrövidülésével járhat).

Eseti javítás
A Bravocopy Kft. az ország egész területén vállalja, hogy az irodatechnikai berendezések (fénymásolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, projektorok) meghibásodása esetén 24 órán belül (kérésre akár korábban is), ügyfelünk telephelyén megkezdi a hiba elhárítását.

Eseti kiszállítás
A Bravocopy Kft. az ország egész területén rövid határidővel vállalja irodatechnikai (fénymásolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, többfunkciós készülékek) berendezések kellékanyagainak, kiegészítőinek szállítását.

Szerződéses szolgáltatásaink
Eseti jellegű javítások, karbantartások, kellékanyagok és kiegészítők szállításán kívül, szervizünk szerződéses feltételek mellett vállalja, egyedi berendezésektől kezdve, teljes gépparkokat átfogó szolgáltatások nyújtását.

Átalánydíjas Karbantartási Szerződés (ÁKSZ)
Szolgáltatás leírása: havi átalánydíj ellenében a Bravocopy Kft. garancia időn belül, illetve azon túl elvégzi a gyártó által az adott berendezésre vonatkozóan meghatározott terhelési ciklusszámonként (másolat, nyomat, üzemóra stb.), vagy adott időközönként szükséges kötelező karbantartást, ami magába foglalja a kívül, belül le-rakódott szennyeződések eltávolítását, az alapvető beállítások ellenőrzését és a gép tesztelését.

Átalánydíjas Karbantartási és Javítási Szerződés (ÁKJSZ)
Szolgáltatás leírása: Az ÁKSZ-en túlmenően az ÁKJSZ tartalmazza az esetlegesen felmerülő javítások, kopó, nem kopó alkatrészek cseréjének munkadíjait is. Ebben az esetben szerződött partnereinknek az átalány díjon felül csak a felhasznált alkatrészek, és kellékanyagok árát kell külön megtéríteniük. Tehát az átalánydíj tartalmazza a megyeszékhelyekre vonatkozó kiszállási díjakat (kivétel ez alól a projektor, mely csak a budapesti kiszállásokat foglalja magába), a karbantartások, illetve a javítások munkadíját.

Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés (TÜSZ)
Szolgáltatás leírása: E szerződés keretében a Bravocopy Kft. garanciális időn belül, illetve azon túl, a lemásolt/nyomtatott/beolvasott példányszámok alapján kiszámlázott díjért - a papír, tűzőkapocs, illetve a villamos energia kivételével - minden a másológép üzemeltetéséhez szükséges szolgáltatást biztosít:

Biztosítja, és kiszállítja a kellékanyagokat, elvégzi a karbantartásokat, kicseréli a gyár által előírt terhelési ciklusszámok elérésekor a szükséges kopó alkatrészeket, meghibásodás esetén elhárítja a hibát, és ha szükséges kicseréli a meghibásodott alkatrészt, ha a másológép a helyszínen azonnal nem javítható, cseregépet biztosít a javítás idejére.

A szolgáltatás előnyei:

- A berendezések működési költségei a felhasználói szokások ismeretében pontosan tervezhetőek, nincs előre nem látható kiadás.


- A rendszeres karbantartásoknak, javításoknak köszönhetően, a berendezések kényszerű állásideje minimálisra csökken, míg élettartamuk meghosszabbodik.


- A partner mindig ugyanazon, magas színvonalú szolgáltatást kapja, így kiküszöbölhetők a különböző szolgáltatók által nyújtott, a változó szolgáltatási minőségekből adódó egyéb veszteség faktorok (idő, felesleges erőforrás felhasználás, üzemidő kiesés stb.).


- Megállapodás jöhet létre az ügyfél igényeinek legjobban megfelelő megjelenési időről, valamint arról, hogy szükség esetén a Bravocopy Kft. munkaidején kívül eső időben kell a javítást elvégezni. Ezeket az extra szolgáltatásokat a Bravocopy Kft. felár ellenében vállalja.


- A szerződéssel rendelkező ügyfeleink fénymásoló gépét új fénymásoló vásárlása esetén emelt áron vásároljuk vissza, tekintettel arra, hogy ezek a berendezések a rendszeres karbantartás és javítás miatt nagyobb piaci értékkel rendelkeznek.

Elérhetőségeink:
1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Tel.: (36-1) 469-6900
Fax: (36-1) 469-6999