2011.07.12.
Kedves Látogatónk, Ezen az oldalon használt, új, bemutatótermi, és tesztkészülékek közül válogathat, melyekre jellemző, a kitűnő, üzemképes állapot, egyedi vagy gyártói garanciával megerősítve. ...

2011.07.08.
Elromlott a nyomtatója, de nincs megfelelő keret a cserére? Mi segítünk! Kyocera nagy teljesítményű gyári felújított nyomtatók, akár bérleti konstrukcióban* is, rendkívül kedvező üzemeltetési díjak mellett!!Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés (TÜSz) ismertető

Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés (TÜSz) ismertetőAjánlatunk 1,2 vagy 3 évre szól, mely a másolópapíron és a tűzőkapcson kívül valamennyi felmerülő költséget tartalmazza, így:
Rendszeres karbantartást, a kellékanyagok árát, a kopó és nem kopó alkatrészek árát, a kiszállás költségeit és a javítások munkadíját.

A konstrukció előnyei:

Jelentős megtakarítás az eseti kiszállás során alkalmazott díjakhoz képest.
Jól tervezhető a várható szervizköltség egy adott évre előre.
Kényelmes és egyszerű, mert havonta vagy negyedévente egy alkalommal történik az elszámolás, az önök igényei szerint.
Előnyöket biztosít szerződéssel nem rendelkező partnerekkel szemben:
mert cserekészüléket biztosít,
gyors kiszállást eredményez, (Hibabejelentés esetén előnyt élveznek a szerződéssel rendelkező partnereink.)
kedvezményes másolópapír vásárlást tesz lehetővé.
Közös érdekünk, hogy a fénymásoló gép folyamatosan, hibamentesen mqködjön, mert az üzemeltetési díj szerződésben rögzített, és nem nőhet csak azért, mert többször kell kiszállni a berendezéshez.
A 24 vagy 36 hónapos időtartam “kiterjesztett garancia időszaknak” tekinthető.
Szerződés a 12 hónapnál régebbi (lejárt garanciájú) gépekre is köthető!
A Teljeskörű üzemeltetési Szerződéssel rendelkező partnerek gépének leterheltségét számítógépes nyilvántartásunk segítségével folyamatosan figyelemmel kísérjük, szükség esetén javaslatot teszünk a gép, géppark cseréjére illetve belső átcsoportosítására.Elérhetőségeink:
1145 Budapest,
Újvilág utca 50-52.
Tel.: (36-1) 469-6900
Fax: (36-1) 469-6999